Skip to Content

Thomas Cook boekt zomervakanties naar Sharm el Sheikh kosteloos om

Thomas Cook zal de vakantie van een duizendtal reizigers met bestemming Sharm el Sheikh gratis laten omboeken of annuleren. De beslissing komt er na de annulatie van de Brussels Airlines vluchten naar de bestemming, gebaseerd op een veiligheidsevaluatie voor de Sinaï-regio. Thomas Cook is recent op de hoogte gebracht door de luchtvaartmaatschappij van deze veiligheidsevaluatie.

Thomas Cook zal de betrokken reizigers de komende dagen contacteren en zoekt samen met hen naar de beste oplossing: omboeken naar een andere Egyptische bestemming buiten de Sinaï-woestijn zoals Hurghada, omboeken naar een andere vakantiebestemming of de reis annuleren. Dit alles zonder extra wijzigings- en annuleringskosten.

Contacteer ons
Woordvoerder Thomas Cook België
Woordvoerder Thomas Cook België
Over Thomas Cook

Thomas Cook vierde in 2016 haar 175-jarig bestaan en groeide uit tot één van de belangrijkste touroperators in België. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan: van vliegvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 22 000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Thomas Cook maakt samen met Neckermann deel uit van Thomas Cook, één van de grootste reisconcerns ter wereld.