Thomas Cook biedt extra vroegboekcommissie!

 

De Belgische reisindustrie is in volle beweging. Jan Dekeyser, Managing Director bij Thomas Cook wil daarom bij de start van de verkoop voor de zomer 2017 de spreekwoordelijke puntjes even op de ‘i’ zetten. Hij focust daarbij op de commissie-, retail-, product- en prijsstrategie van Thomas Cook Belgium.

"Thomas Cook kiest resoluut voor de reisagent en erkent het belang van een degelijk reisagentschap in de relatie met de klant": geeft Jan Dekyser aan. "We willen daarom helder en transparant communiceren met hen".

11% basiscommissie op alle vlieg- en specialistproducten

Thomas Cook behoudt 11% basiscommissie op alle vlieg- en specialistproducten. Daarnaast krijgen reisagenten een extra beloning als ze hun klanten naar Thomas Cook sturen. Concreet blijven reisagenten een groeicommissie en een supergroeicommissie ontvangen van maximaal 2%+2%. Omdat de sector een bijzonder moeilijk jaar achter de rug heeft, reduceert Thomas Cook de negatieve groeicommissie eenmalig en uitzonderlijk voor alle reisagenten met een basiscontract, voor het boekjaar ‘15-’16, indien ze een daling van minder dan 25% in de verkoop van Thomas Cook en Pegase zouden noteren.

Prijspariteit voor Thomas Cook en Pegase

Elke reisagent ongeacht zijn of haar omzet, en dus ook de Neckermann Vakantiewinkel, kan en mag alle producten van de merken Thomas Cook en Pegase verkopen. Daarbij behoudt Thomas Cook een absolute prijspariteit van zijn merken Thomas Cook en Pegase in alle verkoopkanalen, zowel online als offline. Voor Thomas Cook en Pegase is en blijft de reisagent de belangrijkste partner in de relatie met de klant.

Alle Neckermann hotels boekbaar bij Thomas Cook

Al sedert deze winter zijn alle hotels van Neckermann – zoals de smartline hotels - ook boekbaar onder het merk Thomas Cook. Daarbij is er een prijstransparantie tussen Thomas Cook en Neckermann.

Bovendien biedt Thomas Cook een vroegboekgarantie op alle short- en medium haul vliegvakanties. Verder kunnen Thomas Cook klanten net zoals de voorbije jaren hun vakantie onbeperkt wijzigen (bestemming, hotel, ….) binnen eenzelfde productlijn.

24 uur tevredenheidsgarantie bij Pegase en Thomas Cook

Bij Thomas Cook zijn reizigers en reisagenten gerust: volgens de internationale standaard van de Net Promotor Score stijgt Thomas Cook dit jaar opnieuw met 4 punten tot een recordniveau. Daar blijft het niet bij: Thomas Cook investeert verder in zijn merken Thomas Cook en Pegase om die tevredenheid verder te verhogen. Met de 24 uur tevredenheidsgarantie op alle hotels van Pegase vliegvakanties en de selectie “beste keuze hotels” bij Thomas Cook vliegvakanties, biedt Thomas Cook klanten nog meer zekerheden en service aan.

Vroegboekactie voor Zomer 17: 500 euro

Klanten kunnen tot 500 euro vroegboekvoordeel ontvangen wanneer zijvoor 8 januari 2017 hun zomervakantie reserveren. Reisagenten genieten hier mee van. Zij ontvangen 1% extra commissie op alle verkoop van Thomas Cook voor alle reserveringen voor 8 januari. Ze dienen enkel op de hen toegezonden link te klikken om hun deelname te bevestigen.

Dine & Meet

Thomas Cook heeft reeds jaren de gewoonte om zich regionaal te verplaatsen en zo steeds bij de reisagent in de buurt te komen. Ook dit jaar zullen deze avonden plaatsvinden. De juiste data en locaties worden de komende dagen bevestigd. Het team van Key Account Managers zal daar graag verder ingaan op de aanpak van Thomas Cook.

Over Thomas Cook

Thomas Cook vierde in 2016 haar 175-jarig bestaan en groeide uit tot één van de belangrijkste touroperators in België. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan: van vliegvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 22 000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Thomas Cook maakt samen met Neckermann deel uit van Thomas Cook, één van de grootste reisconcerns ter wereld.