Thomas Cook Belgium met extra vluchten naar winterzon.

Gent, 11 september 2015. Thomas Cook Belgium met de merken Neckermann, Thomas Cook en Pegase zet gezien de grote vraag extra vluchten in naar de winterzon bestemmingen. Om de klanten zekerheid en transparantie te bieden op vlak van hun vakantieplannen biedt de touroperator alternatieven aan voor alle vertrekken naar Tunesië. Alle vertrekken tot en met 24 maart worden geschrapt.

Zoals eerder in verschillende media te op te merken was is er aardig wat vraag naar winterzon bestemmingen. Thomas Cook Belgium, Neckermann, Thomas Cook en Pegase stellen dit eveneens vast in het zoekgedrag van de klanten zowel on- als offline en zetten dus extra aanbod  in de markt op Hurghada, Sharm El Sheikh (de enige rechtstreekse vluchten vanuit Brussel), Malaga, Fuerteventura en Madeira.

Hiermee beantwoordt de touroperator aan de vraag van reiziger zoals die vandaag leeft en biedt hij meteen een alternatief aan voor die klanten die nog een vakantie naar Tunesië planden tijdens de komende wintermaanden.

Ondertussen is dit negatief reisadvies nog steeds niet aangepast.

De touroperator krijgt dan ook heel wat vragen van klanten en reisagenten i.v.m. de nog geplande afreizen voor komende winter. Klanten willen zekerheid rond hun vakantie en willen nog voldoende tijd hebben hun plannen te wijzigen.

Thomas Cook Belgium wil deze zekerheid nu geven en biedt alle klanten te mogelijkheid om zijn reis kosteloos om te boeken of te annuleren. Hiermee aligneert de touroperator zich met het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat nog steeds niet is aangepast.

Indien het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn advies alsnog sneller zou aanpassen zal Thomas Cook Belgium de situatie opnieuw evalueren.

Over Thomas Cook

Thomas Cook vierde in 2016 haar 175-jarig bestaan en groeide uit tot één van de belangrijkste touroperators in België. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan: van vliegvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 22 000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Thomas Cook maakt samen met Neckermann deel uit van Thomas Cook, één van de grootste reisconcerns ter wereld.