Thomas Cook Belgium: Extra verantwoordelijkheden voor Jan Dekeyser

Peter Fankhauser, CEO van Thomas Cook Group heeft wijzigingen aangekondigd in de groepsmanagement structuur.

Thomas Hohn, de huidige Managing Director voor Western Europe wordt de nieuwe Group Chief of Source Markets. In deze functie zullen alle markten aan Thomas rapporteren. Hij zal samen met alle Managing Directors van de continentale markten de implementatie van het nieuwe operating model (NUMO) in continentaal Europa verder sturen en de samenwerking over de markten heen versterken. Thomas nam reeds in maart de fakkel over voor de West-Europese markten (waaronder België) en Rusland. In de voorbije maanden heeft hij dan ook onze organisatie grondig leren kennen en uitte hij op regelmatige basis zijn appreciatie voor het werk dat Thomas Cook Belgium verrichtte.

Jan Dekeyser, Managing Director Thomas Cook Belgium wordt lid van de continentale board. Hij krijgt er de verantwoordelijkheid voor Marketing en E-Commerce. Daarnaast blijft hij zijn rol als Managing Director van Thomas Cook Belgium zoals voorheen opnemen.

 

 

Jan Dekeyser, Managing Director Thomas Cook Belgium
Jan Dekeyser, Managing Director Thomas Cook Belgium
Over Thomas Cook

Thomas Cook vierde in 2016 haar 175-jarig bestaan en groeide uit tot één van de belangrijkste touroperators in België. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan: van vliegvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 22 000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Thomas Cook maakt samen met Neckermann deel uit van Thomas Cook, één van de grootste reisconcerns ter wereld.