Orkaan Irma: update Thomas Cook / NeckermannUpdate Cuba

Op Cuba zijn alle reizigers van Thomas Cook / Neckermann in veiligheid. Medewerkers van het speciaal interventieteam van de Thomas Cook Groep zijn ter plaatse en hebben de afgelopen dagen de volledige situatie in kaart gebracht.  Gezien de impact van de orkaan kan in sommige gebieden niet voor iedereen een optimale vakantiebeleving gegarandeerd worden. Daarom heeft Thomas Cook / Neckermann beslist om alle reizigers van zodra het mogelijk is, terug te laten vliegen naar België. De touroperator zou alle reizigers tegen zaterdag 16 september terug in België kunnen krijgen. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de reizigers de volgende dagen zo goed mogelijk op te vangen. De reizigers zullen terugbetaald worden voor de niet-genoten nachten. Indien reizigers door de gevolgen van de orkaan langer zouden moeten blijven op Cuba dan de voorziene terugkeer datum, zullen de kosten hiervoor ook voor rekening van Thomas Cook / Neckermann zijn.  

Aangezien de optimale vakantiebeleving niet kan gegarandeerd worden voor de nabije toekomst heeft Thomas Cook / Neckermann beslist om geen reizigers meer te laten vertrekken t.e.m. 24/09/17. Er kan uiteraard kosteloos omgeboekt worden of de reissom wordt terugbetaald.

Update Florida en afreizen naar Florida of Cuba

Reizigers met Thomas Cook / Neckermann kunnen nog steeds kosteloos annuleren of wijzigen voor afreizen t.e.m. 24/09 naar Florida.

Update Dominicaanse Republiek

Op de Dominicaanse Republiek zijn geen problemen gemeld. Vakanties kunnen normaal doorgaan.

Over Thomas Cook

Thomas Cook vierde in 2016 haar 175-jarig bestaan en groeide uit tot één van de belangrijkste touroperators in België. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan: van vliegvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 22 000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Thomas Cook maakt samen met Neckermann deel uit van Thomas Cook, één van de grootste reisconcerns ter wereld.