Neckermann/Thomas Cook en haar partners winnen liefst 9 Travel Awards

In Antwerpen werden vrijdagavond reeds voor de 21ste keer de Travel Magazine Travel Awards uitgereikt. De jury en Belgische reisagenten verkozen Neckermann/Thomas Cook en haar partners als winnaar binnen 9 categorieën.

Deze Travel Magazine Travel Awards bekronen de topspelers in de Belgische reisindustrie, verdeeld in meerdere categorieën. De medewerkers van de genomineerde reisorganisaties leven toe naar deze gala-avond. De Belgische reisagenten en een vakjury beslissen wie er in elk van de categorieën met een trofee naar huis mag gaan. Van de 43 awards, sleepte Neckermann/Thomas Cook samen met enkele van haar partners er 9 in de wacht.

“We zijn met Neckermann/Thomas Cook enorm blij met de erkenning die we krijgen van reisagenten én vakjury. Deze awards stimuleren ons om te blijven werken en innoveren zodat we onze klanten een droomvakantie laten beleven met onvergetelijke ervaringen. Dat is een van onze belangrijke missies en is wat ons voldoening geeft.” - Jan Dekeyser, Managing Director Neckermann/Thomas Cook.

Most Innovative New Hotel Concept: Cook’s Club

Met Cook’s Club lanceerde Neckermann/Thomas Cook haar 8ste eigen hotelbrand dat meer is dan louter een hotelconcept. Cook’s Club is een ‘lifestyle’ die de city cool naar het strand brengt, voor de perfecte vakantiebeleving van een nieuwe generatie vakantiegangers.

“De Award Most Innovative New Hotel Concept voor Cook’s Club zien we als een erkenning van de succesvolle strategie om unieke vakantieconcepten te ontwikkelen die vertrekken vanuit de verwachtingen van de klanten.” - Jan Dekeyser, Managing Director Neckermann/Thomas Cook.

 

Tour Operator Excellence: Pegase

Pegase is al 30 jaar dé referentie van luxevakanties in België. Met een sterke focus op service en flexibiliteit, een uitgelezen aanbod en een ijzersterk team maakt Pegase er een erezaak van de individuele reiswensen van haar veeleisende klanten in het luxereissegment te vervullen.

 

De andere awards die dit jaar op de kast van Neckermann/Thomas Cook nog zullen prijken, zijn die van Motoring Holidays (autovakanties), Best Belux Website, Lifetime Achievement Award en Young Professional of the Year.  Ook een aantal partners waar Neckermann/Thomas Cook nauw mee samenwerkt, werden beloond. Sinds vorig jaar vliegen de klanten van Thomas Cook/Neckermann met Brussels Airlines naar hun vakantiebestemming. Deze strategische partner van Neckermann/Thomas Cook ontving voor de 15de maal de award voor beste Short Haul Airline. Paloma Hotels haalt de award binnen voor Hospitality Excellence met hun concept Marvy by Paloma. Davy Van Acker - Sales Manager Iberostar Hotels & Resorts krijgt de Award Sales Excellene 

Over Thomas Cook

Thomas Cook vierde in 2016 haar 175-jarig bestaan en groeide uit tot één van de belangrijkste touroperators in België. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan: van vliegvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 22 000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Thomas Cook maakt samen met Neckermann deel uit van Thomas Cook, één van de grootste reisconcerns ter wereld.