Eerste gezamenlijke vluchten Neckermann / Thomas Cook en Brussels Airlines de lucht in

Zaterdagmiddag 28 oktober hebben Neckermann/ Thomas Cook en Brussels Airlines hun uitgebreide samenwerking gevierd. Dat deden de touroperator en de luchtvaartmaatschappij samen met de reizigers van één van de eerste gezamenlijke vluchten die bij de start van de herfstvakantie de lucht in gingen.

De samenwerking  tussen beide organisaties betekent dat Neckermann / Thomas Cook en Brussels Airlines samen jaarlijks meer dan één miljoen Belgen naar de zon vliegen met de hulp van 3.500 medewerkers op de luchthaven.

Neckermann / Thomas Cook speelt daarmee in op één van de grote toeristische trends van vandaag, zo blijkt uit een studie die de touroperator uitvoerde tijdens de afgelopen zomer bij 6000 reizigers: zij willen vooral meer flexibiliteit en meer zekerheid. De intensieve samenwerking zorgt voor een grotere keuze qua vertrek- en aankomsturen en een bredere waaier aan Europese en internationale vakantiebestemmingen. Maar de samenwerking met Brussels Airlines zorgt er ook voor dat Belgen kunnen rekenen op stabielere vluchturen, bijna geen tussenstops meer en 15% meer bagage aan boord. Families met kinderen worden extra in de watten gelegd. Zij kunnen nu ook genieten van het b.Family-aanbod van Brussels Airlines. Hierdoor zullen families gegarandeerd samenzitten op de vlucht. Dat staat met stip op nummer één in diezelfde enquête.

Over Thomas Cook

Thomas Cook vierde in 2016 haar 175-jarig bestaan en groeide uit tot één van de belangrijkste touroperators in België. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan: van vliegvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 22 000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Thomas Cook maakt samen met Neckermann deel uit van Thomas Cook, één van de grootste reisconcerns ter wereld.