9 Travel Awards voor Thomas Cook / Neckermann en haar partners

In Antwerpen werden vrijdagavond voor het 20ste jaar op rij de Travel Magazine Travel Awards uitgereikt. De jury en Belgische reizigers verkozen Thomas Cook/Neckermann en haar partners als winnaar binnen 9 van de 43 categorieën.

Deze Travel Magazine Travel Awards bekronen de topspelers in de Belgische reisindustrie, verdeeld in meerdere categorieën. De medewerkers van de genomineerde reisorganisaties leven toe naar deze gala-avond. De Belgische reizigers en een vakjury beslissen wie er in elk van de 43 categorieën met een trofee naar huis mag gaan. Van de 43 awards, sleepte Thomas Cook/Neckermann en enkele van haar partners er 9 in de wacht.

We zijn met Thomas Cook/Neckermann enorm blij met de erkenning die we krijgen van reizigers én vakjury. De awards stimuleren ons om kwaliteitsvolle en aangename reizen te blijven garanderen, innoveren en verbeteren. Vooral de award in de categorie 'Short Haul Airlines' voor onze partner Brussels Airlines (korte afstandsvluchten) doet bijzonder deugd omdat het een bekroning is op ons nieuwe partnership met Brussels Airlines. Daar hebben we het afgelopen jaar immers veel werk ingestoken." 

Jan Dekeyser, CEO Thomas Cook/Neckermann

 

Lifetime Achievement

Thomas Cook/Neckermann mocht o.a. de ‘Lifetime Achievement’-award in ontvangst nemen voor Stanka Nedef. Al in het prille begin van haar carrière belandde Stanka Nedef bij Thomas Cook. In de afgelopen 40 jaar doorstond Nedef verschillende veranderingen binnen Thomas Cook en werd ze de belangrijke drijfveer achter het succes van de bestemmingen in Turkije en Griekenland.  Zo klom ze in de loop der jaren op tot senior contracts manager.

“Stanka Nedef mag zich terecht deze mooie award toe-eigenen. Ze zet zich al jaren met passie in voor onze reizigers. In 2018 gaat Stanka op pensioen. We zijn dan ook enorm blij dat ze haar carrière met deze award mag afsluiten."

Jan Dekeyser, CEO Thomas Cook/Neckermann

De andere awards die dit jaar op de kast van Thomas Cook / Neckermann nog zullen blinken zijn die van Motoring Holidays (autovakanties), Best BeLux Website, en Social Media. Ook een aantal partners waar Thomas Cook nauw mee samenwerkt, werden bekroond. Zo kregen zowel de partners die instaan voor de korte (Brussels Airlines) als de lange afstandsvluchten (Thai Airways), hier respectievelijk de Short Haul Airline en Long Haul Airline award voor. Daarnaast haalde Brussels Airlines ook de Sales Excellence award binnen. Thomas Cook / Neckermann’s hotelpartner in Turkije, Paloma Hotels, kreeg de erkenning Hospitality Excellence.  Bovendien werd één van de medewerkers van Paloma Hotels, Ece Tonbul, bekroond met de titel Vrouw Van Het Jaar.  

 

Thomas Cook/ Neckermann awards

  • Motoring Holidays 2017 (Autovakanties)
  • Best BeLux Website 2017
  • Social Media 2017
  • Life Achievement Award 2017 voor Stanka Nedef, Thomas Cook Contracting

Partner Awards

  • Short Haul Airline 2017:  Onze partner Brussels Airlines
  • Long Haul Airline ex-BRU 2017: Onze partner Thai Airways
  • Hospitality Excellence 2017: Club Marvy by PALOMA
  • Sales Excellence 2017 (NL):  Sophie Gallon, Brussels Airlines
  • Woman Of The Year Award 2017 voor Ece Tonbul van PALOMA hotels

 

Over Thomas Cook

Thomas Cook vierde in 2016 haar 175-jarig bestaan en groeide uit tot één van de belangrijkste touroperators in België. De touroperator biedt diverse vakantieformules aan: van vliegvakanties, autovakanties, wintersportvakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Het aanbod gaat van all-invakanties tot last minutes. Wereldwijd staan er 22 000 medewerkers klaar om klanten een onvergetelijke en zorgeloze vakantie te bezorgen. Thomas Cook maakt samen met Neckermann deel uit van Thomas Cook, één van de grootste reisconcerns ter wereld.